Let’s get creative!

Ik organiseer regelmatig workshops en doe dit ook op aanvraag. Dus ben je op zoek naar een creatieve middag of avond met vrienden, familie, collega’s of een leuke activiteit voor een vrijgezellen? Contacteer me gerust voor een workshop op maat en op locatie (vanaf min 6 personen). Je kunt kiezen uit een workshop wildboeket, moderne krans, bloemenkroontje of misschien heb je zelf nog een idee? Ik overleg het graag met je!

Hieronder vind je al een aantal geplande workshops:

Upcoming workshops:

2 december – workshop kerstkrans

Maak je eigen kerstkrans om je voordeur helemaal christmas proof te maken!๐ŸŽ… Tijdens deze workshop (2 ร  2,5 u) help ik je om een een mooie dikke kerstkrans te maken op een basis van een strokrans (dia 30 cm). Ik voorzie alle nodige materialen, van heerlijk ruikend kerstgroen tot mooie droogbloemen en kerstdeco. Jij kunt ter plaatse zelf de kleuraccenten kiezen en kiezen of je gaat voor een strakke kerstkrans of eerder een wildere variantโœ‚๏ธ

Datum: 2 december
Tijd: 15.30 – 18.00
Locatie: Cafรฉ De Molen, Heirbrugstraat 160, Lokeren
Prijs: 65 โ‚ฌ (incl 1 warme drank)

Inschrijven: via mail naar info@fiorellina.be ๐Ÿ’Œ

Praktische info:

De workshop dient bij inschrijving via overschrijving betaald te worden, ik stuur je alle details via mail door. De workshop kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen. Bij annulatie minder dan 2 weken van tevoren of niet opdagen wordt de inschrijving niet terugbetaald, tenzij ik het zelf zou annuleren. Je mag wel altijd je plaats doorgeven aan een vriend(in).