Over Fiorellina

Love what you do, do what you love

Fiore... Che?

Fiorellina, dat is een combinatie van Fiore & Célina, zoals ze me in Italië altijd noemden. Met mijn liefde voor Italië vond ik een Italiaanse naam in combinatie met bloemen dan ook erg gepast. Ik laat mijn creativiteit graag los op bloemen in allerlei vormen: frisse kleurrijke boeketten met een twist, moderne kransen aangepast naar het seizoen of thema, gedecoreerde letters voor een geboorte of bruiloft en nog veel meer!

Over mij

Al van kleins af aan ben ik enorm graag creatief bezig: eigen boeketten maken, de kerstkransen voor mijn oma, haar mooi invlechten of opsteken van vriendinnen, en nog veel meer. Als ik in een bloemenwinkel sta dan zie ik het boeket al voor me en kan ik niet wachten om eraan te beginnen. In januari 2018 heb ik beslist om er nog meer mee bezig te zijn, omdat het me zoveel energie geeft en het me echt gelukkig maakt. ‘Love what you do, do what you love’.

Verse boeketten

Boeketten met een twist. Omdat het niet altijd hetzelfde moet zijn. Frisse kleuren, verrassende combinaties, net even iets anders!

Creaties op maat

Heb je zelf een idee en wil je een creatie op maat, of laat je je liever verrassen?

Workshops

Leer alle technieken om zelf een vrolijk wildboeket of moderne krans te maken. Een gezellige avond met vrienden, familie of een vrijgezellenfeest.

Moderne kransen

Een eye-catcher aan de muur. Een smalle metalen ring die ik met veel plezier met bloemen en eucalyptus versier. Zo'n krans kan heel het jaar door!

Gratis levering

Gratis geleverd in Lokeren op zaterdagvoormiddag (vanaf de lente) of op te halen. Geen excuus meer om niet wat extra kleur in je huis te brengen!

Makkelijke betalingen

Cash, via overschrijving, Bancontact Mobile of Payconiq. En met prijzen vanaf € 30 voor een boeket is het zo gepiept.

Ik help je graag verder!

Heb je een concreet idee, ben je op zoek naar iets creatiefs of wil je gewoon meer informatie? Stuur een berichtje voor meer details of een vrijblijvende prijsofferte!