Kerst

Wil je graag een mooie krans voor je voordeur, of hang je ‘m liever binnen? Een moderne krans op een metalen ring, of een vollere krans op strobasis? U vraagt, ik draai! 😉

Dit jaar wil ik iets speciaals doen: als trotse vrijwilliger bij Dierenasiel Het zilveren mandje draag ik graag bij aan een warme kerstsfeer én een goed doel! Voor elke verkochte krans doneer ik daarom maar liefst 5 euro aan deze prachtige organisatie.

Je kunt kiezen uit:

  • Halve krans op metalen ring (35 cm doorsnede): €45
  • Volle krans op strobasis (35 cm doorsnede): €55

Praktisch

Wil je rode accenten, goud/wit, of ga je liever voor een natuurlijke uitstraling? Met of zonder kerstballetjes? Laat het me weten, en ik maak jouw kerstkrans op maat!

Geef je bestelling vóór 5 december door via mail, en haal hem op bij mij thuis op 9 of 10 december, of vóór 10 december voor ophaling 15 of 17 december bij mij thuis.

Je kunt ook kiezen om de krans op 16 december op te halen bij Dierenasiel het Zilveren Mandje in Lokeren. Geef dit dan even duidelijk door bij je bestelling via mail aan mij. Die dag organiseren ze een kerstdrink, zo kun je meteen zien waar het geld naartoe gaat. Meer info vind je alvast hier

Andere deco

Je kunt ook kiezen voor andere kerstdeco. Bijvoorbeeld een guirlande voor op tafel, of leuke kandelaars met kerstgroen. Liever een tafelstuk of een kerstboeket? Contacteer me tijdig en ik kijk graag wat ik voor je kan doen. Een deel van de opbrengsten doneer ik aan het dierenasiel, dubbel zoveel plezier dus!

Je kunt je bestelling bij mij thuis ophalen of laten leveren op 23 december in Lokeren. Geef je bestelling zeker voor 18 december aan me door.